Weggeefwinkel Almere opent tweede vestiging

Berichtjes voor deze pagina mag je sturen aan ln.slekniwfeeggewnull@ofni of in een berichtje onder deze pagina. Uw webmaster Januari 2013

Weggeefwinkel Mooi Cadeau in Almere opent op 13 Mei 2011 een 2e WegGeefWinkel !!

Een unieke formule in Almere en Nederland

Door het succes van Mooi Cadeau Decoratie, de verhalen die wij horen en de inbreng van veel, niet decoratieve, spullen zien wij de noodzaak van een 2e winkel.

Hier vindt u gebruiksartikelen, van kopjes tot bestek en van strijkijzers tot lampen. GEEN MEUBELEN DAAR HEBBEN WIJ GEEN PLAATS VOOR !!

Hier krijgt u de mogelijkheid om zelf: Oude videobanden over te zetten op DVD Oude films, via uw eigen camera, over te zetten op DVD Uw oude grammofoonplaten/ cassettebandjes over te zetten op CD

Hier zal het ontmoeten van andere mensen ook op de eerste plaats staan. Voor de kinderen zullen er kinderfilms te zien zijn.

Waar: Centrum Almere Haven, aan de Kerkstraat, de achterzijde van Kerkgracht 30 (Gemeente Gebiedskantoor) tegenover de achterzijde van het 2e Trefpunt.

Openingstijden: Elke dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Elke donderdagmiddag van 14.00–16.00 uur kunt u in het Repair-Café leren zelf uw spullen te repareren.

Spelregel in de winkel: Om te halen is inbreng niet noodzakelijk, bij halen, één artikel/ set per huishouden. Wij en u zorgen voor een rustige gerelaxte sfeer waar iedereen zich thuis zal kunnen voelen.

Dit is mede mogelijk gemaakt door St. De Schoor die deze ruimte ter beschikking heeft gesteld en de Alliantie die ons financieel ondersteund.

Telefoon: 06-58836774 Mail: moc.liamgnull@eremlalekniwfeeggew website: http://www.MooiCadeauAlmere.nl

06 58836774