Niets kopen kan nu ook online

De in 2010 geopende webshop http://nietskopen.nl is nog altijd beschikbaar, je kunt er een hele aankoopbelevenis meemaken zonder vervolgens met de spullen opgezadeld te zitten, het lijkt wel een weggeefwinkel 2.0 ; ).

Deze webshop van stichting terra futura zorgt elk jaar weer voor de broodnodige hilariteit rond de feestdagen. In 2012 kwam ik haar meermalen tegen op twitter. De producten ‘NietMeer’, ‘Niets’, ‘Mindermetica’, ‘BuyCut’ en de ‘Geendagsvlieg’ zijn natuurlijk ook toppers!

Eindhoven, 26 november 2010 – Daags voor de Internationale Niet-Winkeldag is de opvallende webshop ‘NietsKopen.nl’ geopend. Wie niet wil meedoen met de consumptiecultuur, hoeft daarvoor niet meer de deur uit. Niets-kopen kan nu ook on-line.

De nieuwe webshop is hier te zien: http://nietskopen.nl

Een persbericht van de initiatiefnemers van de nieuwe webshop is hier te vinden: www.koopniets.nl/2010/nietskopen-persbericht.doc

Daarnaast zijn er zaterdag acties op straat. In Den Bosch, Groningen, Spijkenisse, Tilburg, Wageningen en Zeist komen in elk geval acties op zaterdag 27 november, de Internationale Niet-Winkeldag. In die plaatsen is winkelen alvast niet nodig. Er zijn volop alternatieven, van poppenkast tot wandelen, van Twister tot free-huggen.

Meer over de Internationale Niet-Winkeldag: www.koopniets.nl